Източна Украйна — С допълнителното американско финансиране за Украйна, спряно в

...
Източна Украйна — С допълнителното американско финансиране за Украйна, спряно в
Коментари Харесай

Защо елитните снайперисти на Украйна и техните американски оръжия и амуниции са по-жизненоважни от всякога във войната с Русия

Източна Украйна — С спомагателното американско финансиране за Украйна, спряно в Конгреса, парите, които Киев има сега, могат да стигнат единствено няколко месеца. Това прави по-важно за армията на Украйна да се ориентира към по-евтини средства за отбрана против нахлуващите съветски сили, а едно оръжие, което може да бъде извънредно рентабилно за всяка войска, е снайперска пушка в ръцете на стрелец.

Дали Маккарти е сключил загадка договорка с Байдън за Украйна?

Имайки достъп до потайния свят на украинските елитни снайперисти, CBS News следи неотдавна по какъв начин американски патрони от американски пушки се пукат във въздуха покрай фронтовата линия на полесражение в Източна Украйна.

Снайперистката част тренираше. Винаги работят в екипи от двама. Наблюдател ревизира скоростта напразно и обсега на снайпериста, който по-късно деликатно поправя ъгъла си. След това, сред ударите на сърцето, той стреля, улучвайки цел на съвсем четвърт миля.

„ Комисар “, позивната на снайпериста, се засмя и го назова „ доста елементарно “, до момента в който вървеше към задачата, с цел да ревизира неговият изстрел. Чичо му също беше снайперист. Комисар сподели пред CBS News, че един път е блъснал цел на 1715 метра, което е малко над една миля.

война на високолетящи дронове и съоръжение с висока видимост, силата на снайпериста е нискотехнологична, слаба видимост и релативно ниска цена — ликвидиране на скъпи цели с един патрон.

Всичко за снайперистите е скрито, в това число местоположението, където ги наблюдавахме по какъв начин упражняват. Дори самоличността на елитните войски е предпазена, тъй като те самите са цели с висока стойност.

„ Един умел снайперист е скъп “, сподели командирът на звеното Николай пред CBS News. „ Танкът е просто купчина метал и може елементарно да бъде сменен, само че са нужни доста пари и години, с цел да се образова снайперист. “

Попитахме Commissar какво е чувството да надникнеш през мерник в цел толкоз надалеч, знаейки, че евентуално е очевидец на последните секунди от нечий живот.

 „ Когато започнах за първи път, получих прилив на адреналин от лова “, сподели той. Но в този момент „ нищо “.

Този лов продължава, както с оръжия, създадени в Съединени американски щати, по този начин и с украински. Много употребяват американски мерници и американски пушки с диаметър.338, а отрядът сподели пред CBS News, че 90% от мунициите му също са от Съединени американски щати. p> " Американците помогнаха доста на Украйна и ме научиха на доста ", сподели той. „ Нося това в символ на почитание. “

Белият дом сподели, че помощта, която към този момент е отпусната за Украйна, би трябвало да продължи още няколко месеца, а президентът Байдън се обади на съюзнически водачи, с цел да каже, че е убеден в двупартийната поддръжка на Съединени американски щати за Украйна ще продължи.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР